284 - 284 m2, Kungsträdgårdsgatan 18, Stockholm

Top floor med utsikt över Kungsträdgården!


  • Fasad
  • Landskap
  • Lounge/Reception
  • Kungsträdgården
  • Utsikt
Lokaltyp
Storlek 284 - 284 m2
Lokalnummer Kungsträdgårdsgatan
Byggår (renoveringsår) 1854, renoveringsår 2019
Hiss Hiss finns

OM LOKALERNA
Unik möjlighet att hyra fantastiska kontorslokaler högst upp i fastigheten vid Kungsträdgården. Lokalerna kommer totalrenoveras interiört och anpassas med nya ytskikt och nya system för förbättrad kyla/ventilation som medger bättre flexibilitet för nya och befintliga hyresgäster(Riksbanken och Café Milano som nyöppnar) Här finns möjlighet att exklusivt anpassa lokalerna efter ert företags behov från grunden. Alla lokaler har fönster med utsikt över Kungsträdgården. Läget kan knappast bli bättre med omgivningen och atmosfären från Kungsträdgården mitt i CBD. Tillträde juni 2020.
 
FASTIGHETEN
Fastigheten Styrpinnen 23 uppfördes 1854 på adressen Kungsträdgårdsgatan 18. Fastigheten som är blåklassad genomgår nu en omfattande totalrenovering och grundförstärkning. Tekniska system byts ut och lokalerna moderniseras för att medge en tätare möblering. Arkitekturen håller en mycket hög kvalitet med vacker exteriör i klassisk stuckatur. Fastigheten ägs av Riksbankens Jubileumsfond som är en mycket långsiktig och pålitlig hyresvärd.
 
NÄRSERVICE
Den representativa fastigheten är belägen vid Kungsträdgården som knyter samman de viktigaste sevärdheterna i Stockholm såsom Gamla Stan, Blasieholmen, Djurgården, Berzelii Park, Bibliotekstan, Skeppsholmen, Norrlandsgatan och Hamngatan. Området är mycket populärt bland både stockholmare och turister med shopping, kaféer, gym, hotell, nattliv, grönområden och ett brett utbud av restauranger för både snabblunch och representation.
 
KOMMUNIKATIONER
Närhet till både t-bana Östermalmstorg (röda linjen) och t-bana Kungsträdgården (blå linjen). Precis utanför fastigheten avgår bussar och spårvagnar. Kort promenad till T-centralen och Centralstationen som trafikerar samtliga tunnelbanelinjer, fjärrtåg och flygplatskommunikationer. Från Nybrokajen och Strömkajen avgår ett flertal båtlinjer.
 
PARKERING
Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, till exempel NK Parkering, Smålandsgatan eller Gallerians parkering.

Lokalnr

Kungsträdgårdsgatan

Storlek

284 - 284 m2 - Kontor

Hiss

Hiss finns i fastigheten

Tillträde

2020-06-01.

Fastighetsbeteckning

Styrpinnen 23

Kommun/Ort/Område

Stockholm/Stockholm/Stockholm City

Gatuadress

Kungsträdgårdsgatan 18

Byggår (Renovår)

1854 (2019)

Öppna karta i nytt fönster

Cushman & Wakefield

Linus Tillander
Uthyrare

Mobil: 070-4227304
Hemsida: http://www.cushmanwakefield.se/lokaler

linus.tillander@cushwake.com

 
 
 
 
 
 
 

Counter