Kontor, 172 m2, Nolsögatan 3, våning 28, Kista

Modern och effektiv arbetsmiljö i Victoria Tower.


Lokaltyp Kontor
Storlek 172 m2
Lokalnummer

Modern och effektiv arbetsmiljö i Victoria Tower. Var på våningsplanet du än befinner dig är utsikten hänförande. Kontorslokalen ger ett fritt, luftigt och stimulerande intryck, som skapar positiv energi och bidrar till en kreativ arbetsmiljö för er organisation.
Det effektiva och öppna kontorslandskapet kommer att bidra till en mer flexibel och modern arbetsmiljö och stärker därmed kontakten mellan olika personalgrupper inom bolaget. Det innebär att bolagskulturen samverkar med fastighetens profil och ni stärker därmed företagets samhörighet.

Typ

Kontor

Storlek

172 m2 - Kontor

Tillträde

Omgående.

Fastighetsbeteckning

282Lidarände 2

Kommun/Ort/Område

Stockholm/Kista/Kista

Gatuadress

Nolsögatan 3, våning 28

Fastighetsbeskrivning

Centralt läge i Kista.

Omgivning

Kista har sedan länge varit känt för sin unika utveckling. Både för svenska och internationella företag. Ingen annanstans i landet finns så många arbetsplatser samlade på en så begränsad yta. Kista Science City är Norra Europas ledande område för data- och kommunikationsteknologi. I Kista Science City tronar Victoria Tower, en av världens modernaste skyskrapor.
Victoria Tower ligger bredvid Kistamässan invid det nyutvecklade Arne Beurlings Torg.

Kommunikationer

De goda kommunikationerna med buss, tunnelbana och pendeltåg samt närheten till såväl E4, E18 och till Arlanda gör att Kista är lätt att nå från hela världen.
På sikt kommer även tvärbanan passera utanför byggnaden med en hållplats bara några meter från entrén.

Service

Vid Arne Beurlings Torg sprudlar det av aktivitet och här finner ni restauranger, café, My Way-butik, frisör, gym, blombutik, kemtvätt, Telia företagscenter samt en cykelbutik.Bara 6-7 minuters promenad bort finns Kista Galleria och dess breda serviceutbud öppet till klockan 21. I gallerian finner ni butiker, Sveriges största restaurangtorg, biograf, bank, matbutiker, tandläkare, vårdcentral och mycket mer. Kista erbjuder en mångfald av restauranger och vill man träna under lunchen finns det många ställen att välja bland.

Parkering

10 parkeringsplatser. Går att hyra per lokal. Separat avtal.

Savills

Ellen Reichard
Leasing Manager

Tel: +46 8 562 286 17
Mobil: +46 73 7451312
Hemsida: www.savills.se

ereichard@savills.se

 
 
 
 
 
 
 

Counter